2010. augusztus 5., csütörtök

A kéz - lábápolás nem csak esztétika, szépség!!!

Gödöllő Palotakert 4. szám alatt található szépségszalonban szeretettel várom kedves vendégeimet a pedikűr-manikűr, műköröm szolgáltatásomra. Tekintse meg fotóimat, IWIW oldalamon. http://iwiw.hu/pages/main/index.jsp    Szabó Enikő Telefon: 36-70-272-3097  

Gödöllőn. illetve Új - Régi lakcímemre visszaköltözve Pusztaszabolcson kérésre házhoz megyek.

Tanulmányaim a Pedi Suliban, a XXI. századi követelményeknek megfelelően, magas színvonalú, bőrgyógyász, anatómiai, és egyéb egészségügyi ismeretek kiváló eredményű elsajátításával végeztem.
Ezáltal a kéz - lábápolás területén a hagyományos szolgáltatásokon túl, egyéb szakszerű többletszolgáltatással is állok kedves vendégeim rendelkezésére.
Továbbá svéd masszást is vállalok.
         

Munkámat nagymértékben segítik a BIYOVIS (BIONET) TERMÉKEI. Tekintse meg a Web-lapom.

http://www.biyovis.hu/ujelet

Az alábbi blogok, oldalak, link-cserék segíti munkámat.










3 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök,hogy vannak ilyen szolgáltatások.Nagyon fontos,a szépség ápolás és ez nem csak a sminkekre vonatkozik.Igen a körmeink is ide tartoznak.És igen nagyon fontos hogy hogyan néz ki a körmünk.Egy szép kéz nagyon sokat elárul a gazdájáról.Nem beszélve arról hogy a férfiak is azt nézik a leggyakrabban.Ami még jó hogy plusz kényeztetéseket is igénybe vehetünk.Ami a mai világban nagyon jó.Mert egy fáradt nap után jól esik egy masszás.Szóval aki teheti jöjjön el mert megérdemeljük a szépséget. Anci

    VálaszTörlés
  2. Én még mindig csak ámulok,hogy mennyi hasznos tanácsot kapok ami egyébként fel se merülne az emberben. Hát igen nekünk nőknek még jobban oda kell figyelnünk magunkra.Köszönöm a segítséget és én biztos,hogy itt leszek mindig.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Andrea!
    Bizony sok esetben előfordul, hogy a nőnek, de ez igaz a férfiakra is a ruhájuk dögös, a hajuk rendezett. Csak az ember ne nézzen a lábukra. Sok esetben a körmük gyászkeretes. A sarkuk ki van repedve. Rosszabb esetben tekintélyesen gombás a körme. Vannak akiknek mindez a kezükre is igaz.

    VálaszTörlés